نشست و تجلیل از خبرنگاران توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی استان/شاهینی:باید یکپارچگی بین تمام بخش ها وجود داشته باشد تا توسعه شکل بگیرد/ بودجه استانی از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای سفر ریاست جمهوری ۸۵ هزار میلیارد تومان پروژه مصوب کردیم، ۳۰ هزار میلیارد تومان آن در قالب فصل و برنامه نمیامد، ان را خارج کردیم، از ۵۵ هزار میلیاردی که ماند به معاون رئیس جمهور گفتیم که حداقل باید یک چهارم را بر اساس شاخصها و برنامهها اخذ کنیم.
کد خبر : 58246
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 مرداد 1402 - 13:06
به گزارش پایگاه خبری عصرآشنا،رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای سفر ریاست جمهوری ۸۵ هزار میلیارد تومان پروژه مصوب کردیم، ۳۰ هزار میلیارد تومان آن در قالب فصل و برنامه نمیامد، آن را خارج کردیم، از ۵۵ هزار میلیاردی که ماند به معاون رئیس جمهور گفتیم حداقل باید یک چهارم را بر اساس شاخصها و برنامهها اخذ کنیم.
جهانگیر شاهینی در نشست گرامی داشت روز خبرنگار گفت: مشغلههای کاری از جمله بحث سفر ریاست جمهوری، برنامه سند آمایش سرزمین، اسناد توسعه استان از مواردی بود که موجب شد نشست با خبرنگاران با تأخیر برگزار شود.
شاهینی با اشاره به اهمیت دستیابی به توسعه در استان گفت: توسعه یک نفره و یک روزه ایجاد نمیشود و همه باید با هم و در کنار هم باشند تا توسعه شکل بگیرد.
وی گفت: باید یکپارچگی بین تمام بخشها وجود داشته باشد تا توسعه شکل بگیرد، سیاستگذاری، برنامهریزی و نظارت سه عاملی هستند که در توسعه اثرگذار خواهند بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: توسعه با ایجاد فهم مشترک، بازنگری، تداعی معنای مشترک و حضور همه جانبه شکل میگیرد.
شاهینی بیان کرد: اولین موضوعی که در دستور کار قرار دادم سند چشم انداز استانی بود که باید تدوین میشد، پس از این باید نظریه پایه تدوین میشد.
وی با بیان اینکه “نظریه پایه” سه مبحث سازگاری بخشها، تطبیق بخشها، مغایرت بخشها را دارد افزود: نظریه پایه شامل ۴۰ مورد است، پس از این باید سند توسعه استان تدوین شود.
شاهینی با بیان اینکه سند توسعه با برنامه توسعه استان متفاوت است، برنامه آمایش استان نیز متفاوت از این دو سند است، ادامه داد: سند توسعه یک لایحه برای دستیابی به چیزی است که بعداً میخواهیم در برنامه توسعه بنویسیم.
شاهینی ادامه داد: استان مزیتهای متفاوتی دارد که باید براساس آن برنامهریزی کنیم، باید در این اسناد نقاط قوت و ضعف و فرصتها و تهدیدها را مینوشتیم.
وی با بیان اینکه فاز چهارم کار ما رفتن به سمت برنامههای توسعه ای بخشی به تبع شهرستانها است، افزود: نیازهای استان به روز میشود، نیازها و برنامههای پیشین پاسخگوی امروز ما نیست و باید موارد جدیدی تدوین میشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: برای سفر ریاست جمهوری فراخوان دادیم و سند فصل و برنامه را تدوین کردیم، ۸۵ هزار میلیارد تومان پروژه در سفر ریاست جمهوری گرفتیم، ۳۰ هزار میلیارد تومان در قالب فصل و برنامه نمیامد، ان را خارج کردیم، از ۵۵ هزار میلیاردی که ماند به معاون رئیس جمهور گفتیم که حداقل باید یک چهارم را بر اساس شاخصها و برنامهها اخذ کنیم.
شاهینی بیان کرد: اگر راههای روستایی ما ۵ هزار و ۳۰۰ کیلومتر است که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت شده و هنوز بیش از ۲ هزار کیلومتر غیرآسفالت است باید ببینیم چه برنامهای برای آن داریم؟
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: اگر ۲ هزار گونه گیاهی داریم که ۱۵۰ نمونه آن نادر است، پارسال ۵۷ میلیارد تومان درآمد از فروش گیاهان دارویی کسب شده ولی گیاهان دارویی ما بصورت خام از استان خارج شده است، برای فراوری این گیاهان باید چه کاری کنیم؟
شاهینی اظهار کرد: ظرفیت مسافر سال کهگیلویه و بویراحمد ۵۰ هزار نفر است، دو فرودگاه داریم، ولی هفتهای دو پرواز در استان وجود دارد، چرا شرکتها به استان ما نمیآیند؟ چرا سرمایه گذارها به استان ما نمیآیند و سرمایهپذیری ما ضعیف است؟ یکی از عوامل مشکلات ارتباطی است.
وی گفت: ۱۳ سد در استان وجود دارد که از این تعداد ۶ سد در حال مطالعه و ۳ سد در حال بهرهبرداری است، مجموع این سدها راهاندازی شود ۵۰۰ مگاوات برق تولید میشود، مجوز برداشت آب در استان ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار میلیون متر مکعب است، که هنوز ۷۰۰ میلیون متر مکعب آن را برداشت نکردهایم.
شاهینی اظهار کرد: میزان برق مصرفی استان ۴۸۰ مگاوات است، میتوانیم ۵۰۰ مگاوات تولید برق تولیدی سدها را صادرات کنیم، اگر این سدها راهاندازی شود بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال زایی میکند.
شاهینی افزود: استان ما میتواند در توسعه کشور نقش داشته باشد، باید نظام اجتماعی تولیدی پایداری را ایجاد کنیم که از نظر کشاورزی، آب و… در توسعه نقش داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه سه اولویت اصلی استان راه، آب، کشاورزی است، افزود: بعد از تصویب اعتبارات مدیران کل باید برای اخذ اعتبارات تلاش کنند، و ما باید بر کار مدیران نظارت داشته باشیم.
شاهینی گفت: برش برنامه هفتم توسعه استانی در دستور کار قرار گرفته است، که پیش از این در برنامه کاری نبود.
شاهینی با بیان اینکه در بودجه استانی رشد قابل توجهی داشتیم افزود: بودجه استانی از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است.
شاهینی گفت: در سفر اول ریاست جمهوری بیش از ۶ هزار و ۶۵۶ میلیارد تومان اعتبار داشتیم، که در این سفر به ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد رسیدیم.
شاهینی درخصوص میزان اعتبارات نفت شهرستان های گچساران و بهمئی، آمار و ارقامی ارائه نکرد و گفت: بر اساس قانون بودجه این دو شهرستان مشخص است.
وی افزود: در شورای برنامه ریزی شهرستانی، فرمانداران به تصویب و توزیع اعتبارات می پردازند و پس از آن در شورای استانی اعلام می شود.
در این نشست از خبرنگاران یاسوج تجلیل شد و یاد و خاطره شهید صارمی و شهید شاهینی شهیدان خبرنگار کشوری گرامی داشته شد.
تجلیل متفاوت از خبرنگاران
از حاشیه های جالب این آیین اقدام خلاقانه و ابتکاری سرکار خانم محمدی، مسئول روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد در تهیه کیک روز خبرنگار و شاخه های گُل بود که برای اولین بار در طول این همه سال به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار اینگونه به نحو شایسته ای انجام شد.
برچسب ها :آسیه مجیدی مهر'عصرآشنا ، باید یکپارچگی بین تمام بخش ها وجود داشته باشد تا توسعه شکل بگیرد/ بودجه استانی از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است ، جهانگیر شاهینی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰