۰ نظر
۴۲ بازدید

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه‌وبویراحمد؛

زکات مایه خبر و برکت است

جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، اعضای شورای زکات استان و شهرستان‌ها، ائمه جمعه و جماعات و فعالان حوزه زکات در شهرستان بهمئی برگزار شد.
کد خبر : 75040
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 23:26

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ دومین جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان‌ها، اعضای شورای زکات استان و شهرستان‌ها، ائمه جمعه و جماعات، شورای تأمین شهرستان و فعالان حوزه زکات در شهرستان بهمئی برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با تأکید بر اهمیت پرداخت زکات، اظهار کرد: پرداخت زکات مایه خیروبرکت است و کسانی که حق نیازمندان را سخاوتمندانه پرداخت می‌کنند از الطاف الهی بهره‌مندند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید نصیر حسینی با تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ایام شعبانیه، افزود: مهم‌ترین راهکار برای فقرزدایی و شکاف طبقاتی مسئله جهاد است که از پایه‌های اسلام است.

وی با اشاره به آیات قرآنی پیرامون پرداخت زکات، گفت: خداوند پرداخت زکات را همراه با صدقه بیان می‌کند که صدقه نیز از صدق و راستی می‌آید و زکات عامل فقرزدایی، کمک به افراد و عامل تطهیر روح و مال انسان می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی خاطرنشان کرد: ثمره پرداخت زکات زمینه گره‌گشایی از کار مردم را فراهم می‌کند و به دست نیازمندان واقعی می‌رسد.

امام‌جمعه یاسوج پرداخت زکات را امری واجب از طرف خداوند دانست و بیان کرد: پرداخت زکات یک واجب شرعی است که به مسئولیت‌پذیری انسان در قبال جامعه اسلامی کمک می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه زکات امری واجب است گفت: همه ما وظیفه داریم که زکات اموال خود را پرداخت و آن را در جامعه تبیین نماییم.

حسینی در پایان گفت: پرداخت زکات جز واجبات است و همه ما وظیفه داریم به‌عنوان یک مسلمان فریضه زکات را در جامعه تبیین نماییم.

زکات مایه خبر و برکت است

امام‌جمعه لیکک در این نشست ضمن خیرمقدم به همه شرکت‌کنندگان گفت: زکات باعث پاک‌شدن روح انسان می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل صلواتی افزود: اگر انسان دلبسته به مال و دنیا و لذت‌های مادی دنیا شد با پرداخت زکات روح وی پاک و منزه خواهد شد.

وی گفت: احکام نورانی زکات باید به‌درستی تبیین و اجرا شود و متولیان امر باید با تبلیغات لازم مردم را در عمل به این واجب و دستور الهی ترغیب کنند.

 حجت‌الاسلام صلواتی افزود: پرداخت زکات در جوامع اسلامی یک واجب الهی است و مسئولان متولیان بدانند نسبت به جمع‌آوری آن تلاش کنند تا به‌منظور رفع فقر و بهبود زندگی محرومان و نیازمندان هزینه شود.

امام‌جمعه لیکک آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت جمع‌آوری زکات در شهرستان و استان را خواستار شد و گفت: هماهنگی میان دست‌اندرکاران در جمع‌آوری زکات، خدمت به مناطق پرداخت‌کننده زکات امری واجب است.

وی بر ضرورت توسعه و احیای فرهنگ زکات در بیانات حضرت فاطمه زهرا اشاره کرد و گفت: پرداخت زکات عامل افزایش رزق‌وروزی خواهد شد.

صلواتیدر پایان به ظرفیت‌های شهرستان بهمئی در زمینه زکات اشاره کرد و گفت: ما باید مقدار معینی از ۹ قلم کالا برای مصرف در زندگی فقرا و امور عمومی اجتماعی زکات خود را پرداخت نماییم که این نه قلم عبارت‌اند از طلا، نقره، گاو، گوسفند، شتر، گندم، جو، کشمش و خرما است که مقدار پرداختی هر یک از کالاها متفاوت و در فقه تعیین شده است.

 

زکات مایه خبر و برکت است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری دومین جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ زکات است که امسال تصمیم گرفته شد این جشنواره در شهرستان بهمئی برگزار شود.

قباد مبشریافزود: شهرستان بهمئی در پرداخت زکات رتبه اول استانی را دارد و این نشان‌دهنده این است که مردم این شهرستان در بحث زکات مقید و کمک‌کار این نهاد هستند.

ویبا بیان اینکه زکات یکی از فرایض دینی ما مسلمانان است که پس از نماز به آن سفارش زیاد شده است، و در این زمینه تاکنون تلاش‌های خوبی در استان انجام شده است گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بالغ بر ۴۷ میلیارد تومان زکات مردم در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد.

 

مدیرکل کمیته امداد استان افزود: بیشتر زکات جمع‌آوری‌شده در استان در زمینه‌های حمایتی و کمک به نیازمندان از جمله امور معیشتی، مسکن، درمان و تحصیل نیازمندان و درصدی از آن نیز در زمینه امورات عام‌المنفعه و اقداماتی مانند ساختن مساجد، حسینیه‌ها، غسالخانه‌ها و کتابخانه‌ها هزینه شده است.

مبشری با اشاره به اینکه زکات به‌صورت مستقیم دریافت و در همان محل بین نیازمندان توزیع خواهد شد گفت: از این مقدار زکات نقدی در استان ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون و مابقی به‌صورت غیرنقدی بود.

ویتصریح کرد: از تعداد کل ۱۲۰۹ روستای استان، ۵۹۳ روستا مشمول زکات هستند که از این تعداد ۳۰۰ روستا زکات پرداخت کرده‌اند و مابقی با تلاش مودیان زکات در حال پرداخت هستند.

مبشریدر پایان از همکاری جهاد کشاورزی، صداوسیما، سازمان تبلیغات تشکر کرد و گفت: از رسانه‌ها، صداوسیما، ائمه جمعه و جماعات، فرمانداران، بخشداران و عاملین زکات انتظار داریم که در زمینه آگاه‌سازی مردم در خصوص پرداخت زکات فطریه تلاش کنند تا بتوانیم از محل زکات جمع‌آوری‌شده یاری گر نیازمندان باشیم و گروهی از مشکلات آنان باز کنیم.

 

زکات مایه خبر و برکت است

مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان بهمئیدر حاشیه این مراسم به خبرنگار ما گفت: همکاری دستگاه‌های مربوطه برای کمک به جمع‌آوری زکات فطریه و کفارات و اطلاع‌رسانی از طریق ائمه جمعه از مطالبات کمیته امداد است.

رسول جهاندیده افزود: در دومین جشنواره علمی، ترویجی و تکریمی زکات به میزبانی شهرستان بهمئی قریب ۲۰ نفر از رابطین، مبلغین و مودیان زکات در استان تجلیل شد.

ویگفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) به‌عنوان دبیرخانه وظیفه ثبت مبالغ جمع‌آوری زکات دریافت شده توسط سایر مجموعه‌ها را برعهده دارد.

 

تصاویر تکمیلی را مشاهده کنید:

 

زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است
زکات مایه خبر و برکت است

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.