پژوهشگر علمی مطرح کرد:
همکاری و همیاری عامل پیشرفت منطقه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر آشنا»؛ پژوهشگر علمی در خصوص الگوی مشخص برای موفقیت فرزندان با اشاره به اینکه خانواده نقش مهمی در موفقیت فرزند دارد گفت: بهطورکلی، میتوان یک الگوی دقیق و ثابت برای موفقیت نسل جوانان تعریف کرد؛ اما هر خانواده باید باتوجهبه ارزشها، باورها، و نیازهای خاص خود و جامعه رویکرد مناسب را انتخاب کند.
سیفالله محسننژاد افزود: درعینحال، استفاده از آموزهها و تحقیقات علمی و الگوها میتواند در این مسیر کمککننده باشد. یا بهعبارتدیگر، موفقیت ممکن است بهتر با ترکیبی از الگوهای علمی و شخصیسازی شده و فراتر از شرایط خاص خانواده و منطقه، حاصل شود.
وی به شخصیتهای مطرح منطقه محروم و دورافتاده رودتلخ اشاره کرد و گفت: شایسته است که به شخصیتها و نخبگانی که از منطقه ما (رودتلخ) به کشور و دنیا خدمت کردهاند، بیشتر بپردازیم و از تجربیات آنها بهرهبرداری کنیم.
محسننژاد شخصیتهایی مانند دکترقادر آشنا، حجتالاسلام دکتر وحدانی، مهندس پیرامون و قهرمانان ملی برادران محسننژاد را نمادی از توانمندی منطقه محروم رودتلخ و الگویی برای جوانان تلقی و عنوان کرد: وجود این شخصیتها و دیگر نخبگان نهتنها نمونههایی از موفقیتهای فردی هستند، بلکه نمادهایی از توانمندی و پتانسیلهای بزرگ در مناطق کمتر توسعهیافته ما نیز به شمار میروند.
پژوهشگر علمی تلاش و صداقت را عامل موفقیت دانست و افزود: این افراد با تلاش، صداقت و کاردانی خود توانستهاند در عرصههای مختلف به موفقیتهای بزرگی دست یابند. افتخار به آنها نهتنها حس غرور را در جامعه افزایش میدهد، بلکه میتواند مقیاسی برای سایر جوانان باشد تا به درسهای آموزندهای که از موفقیتهای آنها استخراج میشود، توجه کنند.
محسننژاد تصریح کرد: مناطق محروم معمولاً با چالشهای زیادی روبهرو هستند، اما این چالشها نباید مانع از شناسایی و شکوفایی استعدادهای نهفته شود.
وی افزود: برگزاری کارگاهها، سمینارها و برنامههای آموزشی میتواند به شناسایی و پرورش این استعدادها کمک کند همچنین تجربه نخبگان محلی میتواند به جوانان انگیزه دهد تا در رشتههای خود بهدقت کار کنند و به موفقیت برسند.
پژوهشگر علمی حمایتهای مالی، معنوی و اجتماعی را نقش مهمی در پیشرفت جامعه برشمرد و افزود: الگوهایی اینچنینی باید در مدارس، دانشگاهها و جامعه معرفی شوند و داستانهای موفقیت آنها بهعنوان مثالهای الهامبخش در دسترس باشد؛ همچنین حمایتهای مالی، معنوی و اجتماعی از نخبگان نوظهور و نهفته منطقه میتواند نقش مهمی در پیشرفت آنها ایفا کند. با کمکگرفتن از دولت و سازمانهای غیردولتی میتوانند برنامههای حمایتی ایجاد کنند که به ارتقا نخبگان و ترویج فعالیتهای آموزشی و فرهنگی منطقه کمک کند.
محسن نژاد با اشاره به اینکه ایجاد فرهنگ همکاری و همیاری در بین افراد منطقه میتواند به پیشرفت عمومی کمک کند عنوان کرد: از همه مهتر اینکه وقتی نخبگان از یکدیگر حمایت کنند و در کنار هم به اهداف مشترک برسند، نتیجهگیری موفقتری حاصل خواهد شد. باید توجه داشت که هر منطقهای فقط به یک یا چندچهره مشهور محدود نمیشود، بلکه میتواند استعدادهای مختلفی در زمینههای مختلف داشته باشد. شناسایی توانمندیهای جدید و شگفتآور در جوانان میتواند منجر به ایجاد یک نسل نوآور و خلاق شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: توسعه زیرساختهای آموزشی و فرهنگی، ایجاد بوستانهای فرهنگی، مراکز پژوهشی، و فضاهای مناسب برای فعالیتهای اجتماعی به افزایش ارتباطات و تبادل تجربیات نخبگان و جوانان کمک خواهد کرد و باتکیهبر این نکات و ایجاد یک فرهنگ حمایت از نخبگان و استعدادها، میتوان به جوامع و مناطق ما که سرشار از استعداد بالقوه و مستعد در تمام زمینهها نشان داد که پیشرفت و موفقیت امکانپذیر است و امید به تغییر واقعی وجود دارد.
محسن نژاد در پایان گفت: جامعه باید نسبت به نخبگان خود افتخار کند و آنان را بهعنوان الگویی برای جوانان نسلهای آینده قرار دهد.
برچسب ها :پژوهشگر علمی؛ سیف الله محسن نژاد ، پهلوان مهدی محسن نژاد ، توجه جدی به موضوعات پیرامون جوانان و مشکلات آنها ، حجت الاسلام و المسلمین علی وحدانی فر ، دکتر قادر آشنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰