داودطلوعی مطلق
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان؛ نظام نوین درآمد- هزینه ، یکی از راهکارهای مهم دستیابی به رشد توسعه متوازن استان است
جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان با ۳ دستور کار و با حضور رحمانی استاندار، تاجگردون نماینده مردم شریف شهرستان گچساران، باشت، بهرامی نماینده مردم شریف بویراحمد، دنا و مارگون، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، معاونین استاندار و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان در محل سالن جلسات دولت برگزار شد.
دستور کار اول جلسه، بحث و تبادل نظر در خصوص آیین نامه اجرایی بند(پ) ماده (۱۷) قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران(موضوع طراحی و استقرار نظام درآمد -هزینه استانها)
جهانگیر شاهینی در این نشست با بیان اینکه نظام نوین درآمد – هزینه با هدف افزایش پایدار درآمدها و بهبود تعادلهای استانی و بازگشت نظاممند درآمدهای مازاد وصولی به استانها در بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: این بند در راستای اصلاح ساختار بودجهای کشور و به معنای واگذاری اختیارات و پاسخگویی به استانهاست.
شاهینی با اشاره به اینکه نظام نوین درآمد – هزینه به زودی در استانها اجرا میشود، تاکید کرد: نظام نوین درآمد – هزینه راهکاری برای حداکثر کردن منابع رشد و همسوسازی منافع ملی و استانها خواهد بود.
وی اجرایی شدن نظام نوین درآمد – هزینه را انگیزهای برای افزایش حداکثری درآمدها در استانها ارزیابی کرد و افزود: با این اقدام خزانه معین استانها به مفهوم واقعی فعال شده و تخصیص متناسب و مناسب در حوزه عمرانی محقق خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با بیان اینکه پس از اجرایی شدن این قانون فعالیتهای ملی و استانی تفکیک و وظایف موارد محلی به استانها واگذار میشود و هرکدام از مراجع ملی و استانی در قبال اختیارات و وظایف خود پاسخگو خواهد بود، اظهار داشت: در بازه زمانی چند ساله به جز دستگاههای امنیتی، نظامی و انتظامی و دستگاههای خاص، اعتبارات مابقی دستگاههای اجرایی استانی میشود.
شاهینی با ابراز خرسندی از اجرای نظام نوین درآمد – هزینه در کشور، بیان داشت: خوشبختانه اتفاقی که همه به دنبال آن بودند تا در استانها توسعه و سازندگی ایجاد کنند با عملیاتی شدن آیین نامه اجرایی بند پ ماده ۱۷ قانون برنامه هفتم پیشرفت بیش از پیش محقق خواهد شد.
وی در پایان خواستار شناسایی راههای افزایش حداکثری درآمدهای استانی شد تا با اجرای این قانون و بهرهمندی از این درآمدها بتوان در راستای توسعه پایدار و تکمیل طرح و پروژههای نیمه تمام استان اقدامات شایستهای برای خدمات رسانی هرچه بهتر به مردم شریف استان انجام داد.
دستور کار دوم جلسه؛ بررسی وضعیت جذب اعتبارات و تخصیص پروژه های تملک دارایی های سرمایه ای
شاهینی در ادامه جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان با تأکید بر اهمیت جذب اعتبارات ملی متمرکز و متفرقه وزارتخانه ها، بر لزوم پیگیری جدی و مستمر جذب اعتبارات استانی و ملی تاکید کرد.
وی افزود ۵ ماه فرصت طلایی داریم تا از منابع موجود برای توسعه استان بهره برداری کنیم و از این فرصت به طور کامل استفاده کنیم . لذا تمامی دستگاه ها برای جذب منابع اختصاصی تلاش بیشتری انجام دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گفت؛اعتبارات طرحهای ملی و ملی استانی شده از محل پیوست قانون و ردیفهای متفرقه ۳۳۰۰ میلیارد تومان بوده است که ۲۶۰۰ میلیارد تومان آن معادل ۸۰ درصد تخصیص پیدا کرده است.
شاهینی افزود: در خصوص تخصیص اعتبارات، دستگاههای اجرایی تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه فرصت دارند نسبت به جذب اعتبارات خود اقدام کنند. در این جلسه مانده اعتبارات مربوط به دستگاههای اجرایی منجمله علوم پزشکی، محیط زیست، دانشگاه یاسوج، پارک علم و فناوری، شرکت آب منطقه ای، راه و شهرسازی، آب و فاضلاب و …مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در پایان جلسه؛ مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست به رای گذاشته شد و با همه طرحها موافقت شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰