داودطلوعی مطلق
افتتاح شعبه بیمه ایران پس از سالها در کهگیلویه
به گزارش پایگاه خبری عصرآشنا،؛شعبه جدید بیمه ایران پس از سالها با حضور مدیرعامل بیمه ایران کشور همراه با معاونین مدیر عامل این بیمه نماینده کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی معاون اقتصادی استاندار و فرماندار کهگیلویه افتتاح شد
علی جباری مدیرعامل بیمه ایران با شاره به تجارب موفق درسایر شهرستانها، خاطر نشان کرد:این بیمه آماده است تا با ارائه پوششهای بیمهای مناسب،امنیت و آرامش خاطر را برای سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی فراهم کند.
جباری به نقش کلیدی این شرکت در تأمین امنیت اقتصادی و اجتماعی مردم اشاره کرد و گفت: بیمه ایران با دستور مقام معظم رهبری و به منظور حمایت از حاکمیت و مردم، در دوران تحریمها و جنگ تحمیلی، به عنوان یک نهاد مستقل و معتبر، همواره در کنار مردم بوده و خواهد بود.
وی با یاد آوری تاریخچه فعالیت بیمه ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس، افزود: در شرایطی که رژیم بعثی تهدید به حمله به کشتیها و کالاهای اساسی به سمت ایران میکرد، بیمه ایران با ارائه پوششهای بیمهای مناسب، به تأمین نیازهای اساسی کشور کمک کرد و این بحران را مدیریت کرد.
مدیر عامل بیمه ایران همچنین به اهمیت اعتماد مردم به دولت اشاره کرد و گفت: بزرگترین سرمایه دولت، اعتماد مردم است و ما به عنوان یک نهاد بیمهای، موظف به جلب این اعتماد و ارائه خدمات با کیفیت به مردم عزیز هستیم.
جباری با تأکید بر آمادگی بیمه ایران برای خدمترسانی درشهرستانها،خاطرنشان کرد: ما در این شهرستان و سایر نقاط استان، با ایجاد شعبههای جدید و ارائه خدمات بیمهای، در تلاش هستیم تا دسترسی مردم به خدمات بیمهای راتسهیل کنیم و در زمان بروز خسارت،سریعاً به آنهاکمک کنیم.













برچسب ها :آسیه مجیدی مهر،عصراشنا ، افتتاح شعبه بیمه ایران پس از سالها در کهگیلویه ، علی جباری مدیرعامل بیمه ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰