انفجار خلاقیت در لیکک؛

همارسا میزبان نوجوانان کنشگر رسانه‌ای شد

دوره همارسا (تربیت کنشگر رسانه‌ای) با پیگیری و حمایت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همکاری آموزش و پرورش و ناحیه مقاومت بسیج باحضور ۱۵۰ دانش آموز منتخب دبیرستان‌های متوسطه اول و دوم در شهر لیکک برگزار شد.
کد خبر : 77119
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آبان 1404 - 16:58
همارسا میزبان نوجوانان کنشگر رسانه‌ای شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر آشنا»؛ دوره همارسا (تربیت کنشگر رسانه‌ای) با پیگیری و حمایت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و همکاری آموزش و پرورش و ناحیه مقاومت بسیج باحضور ۱۵۰ دانش آموز منتخب دبیرستان‌های متوسطه اول و دوم شهر لیکک و جمعی از مسئولان شهرستان بهمئی در سالن شهید بهشتی این شهر برگزار شد.

این دوره با موضوعات و مأموریت‌های مشخص از جمله؛ مخاطب شناسی، محتوایابی، خودشناسی، فن‌بیان، اسکی روی محتوا، تیتر جذاب، از سوژه تا محتوا، فناوری روایت، اصول خبر و تولید محتوا برگزار شد که در این دوره نوجوانان میتوانند از تماشاگر معمولی به یک کنشگر واقعی تبدیل شوند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.