۰ نظر
۷ بازدید

داودطلوعی مطلق

طبیب طبیعت ایران را بشناسید/ پزشکی که غمخوار نقطه نقطه ایران است

دکتر رادمنش پزشکی است که دغدغه محیط زیست استان را دارد و دلسوز نقطه به نقطه ایران است.
کد خبر : 74348
تاریخ انتشار : یکشنبه 2 دی 1403 - 9:01

به گزارش پایگاه خبری عصرآشنا،بی‌گمان یکی از حاذق‌ترین پزشکان حال حاضر ایران به خصوص در مناطق جنوبی کشور دکتر سید محمد رادمنش است که علاوه بر طبابت در حوزه محیط زیست دستی بر آتش داشته و به معنای واقعی کلمه طبیب طبیعت دوست است.

دکتر رادمنش یار و غمخوار طبیعت و دوستدار محیط زیست است این پزشک حاذق و سرشناس برای نقطه نقطه ایران عزیز دل می‌سوزاند و چند سالی است که در کنار کار تخصصی خود فعالان زیست محیطی را گرد هم آورده همایشی برگزار می‌کند تا به همه ما بفهماند که می‌توان هم دکتر خوبی بود و هم طبیعت دوست خوبی باشیم.

امسال و به مانند سال‌های گذشته نیز دکتر سید محمد رادمنش با همت و عزم خود در پی برگزار هفتمین دوره جایزه محیط زیستی دکتر رادمنش است تا فعالان زیست محیطی کل کشور را گرد هم جمع کرده و مشوقی برای جوانان و نوجوانانی باشد که می‌خواهند در این آب و خاک زندگی کنند و در کنار آن از محیطی که در آن زندگی می‌کنند غافل نباشند.

دکتر رادمنش از عمق جان و با همه وجود دلداده و دل بسته و یار و غمخوار محیط زیست ایران است از شمال تا جنوب و از غرب تا شرق و از جنگل‌های شمال تا کویر مرکزی همه و همه برای او دارای اهمیت بوده و به جز دغدغه مندی زیبایی و شفافیت و لطافت صورت مردمان ایران دغدغه مند صورت زیبای کشور ایران نیز هست.

او در کنار کار طبابت همه ساله جشنواره‌ای بزرگ و باشکوه در شهرهای تهران و اهواز برگزار می‌کند تا فعالان زیست محیطی گرد هم آیند حرف دل خود را بزنند و برای آینده ایران چاره‌اندیشی کنند.

رادمنش زیبایی ایران را در حفظ محیط زیست اعم از پاکیزگی طبیعت، حفظ گونه‌های جانوری و گیاهی، جلوگیری از ریشه‌کنی این گونه‌ها می‌داند و توصیه‌های دردمندانه، مشفقانه و پدرانه‌ای برای نوجوانان و جوانانی دارد که می‌خواهند در ایران بزرگ و با عظمت زندگی کنند.

او معتقد است برای سالم ماندن در جامعه‌ای که زندگی می‌کنیم نیاز است که محیط را سالم نگه داریم هرگز با محیط آلوده و ناسالم نمی‌توان زندگی زیبا و سالمی داشت.

دکتر رادمنش از آموزش نیز غافل نمی‌شود و معتقد است بسیاری از مشکلات امروزی محیط زیست در ایران به نبود آموزش‌ها برمی‌گردد که لازم است ان جی اوها بیش از پیش به فکر آموزش باشند.

او هدف از برگزاری همایش‌ها را آشنایی فعالان زیست محیطی با یکدیگر می‌داند تا بتوانند زنجیره‌ای تشکیل دهند و تجارب خود را به نسل‌های آینده انتقال داده و این گونه به حفظ محیط زیست کمک شود.

پایان پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.