۰ نظر
۱۴ بازدید

آسیه مجیدی مهر

توسعه فرهنگ و هنر ایرانی به شیوه ای خاص

با هدف توسعه فرهنگ و هنر ایرانی برا اولین بار در شهرستان شب های فرهنگ و هنر با اجرای برنامه های مختلف از قبیل اجرای موسیقی سنتی،شعر خوانی،نقاشی،کتابخوانی و خوشنویس برگزار گردید.
کد خبر : 77135
تاریخ انتشار : جمعه 2 آبان 1404 - 7:07

به گزارش پایگاه خبری عصرآشنا، سید زاهد افتخاری زاده رئیس اداره گفت: با هدف توسعه فرهنگ و هنر ایرانی برا اولین بار در شهرستان شب های فرهنگ و هنر با اجرای برنامه های مختلف از قبیل اجرای موسیقی سنتی،شعر خوانی،نقاشی،کتابخوانی و خوشنویس برگزار گردید.

این مسئول فرهنگی افزود: با توجه به نیاز ذاتی بشر به شادی و نشاط و با هدف کمک به توسعه فرهنگ و هنر و توجه به بعد مردمی بودن هنر، هنرمندان عرصه های مختلف انجمن های فرهنگی و هنری با حضور در بین مردم به اجرای برنامه های شاد پرداختند.

وی گفت: هنر یک هدیه الهی است که انسان را در مسیر تعالی و تکامل قرار می دهد وبا استفاده از ظرفیت هنر و هنرمندان می توان برای پیشرفت و توسعه کشور گام برداشت.

افتخاری زاده در ادامه سخنان خود افزودند: که هنرمندان می توانند با حضور در بین مردم به معرفی هنر خود پرداخته و به شناسایی و کشف استعداد های هنری جدید کمک شایانی کنند.

ایشان در ادامه از فرماندارشهرستان بهمئی،نهاد کتابخانه های عمومی، شهرداری و شورای اسلامی شهر لیکک، قرارگاه پیشرفت منطقه ای حضرت ولیعصر (عج) شهرستان بهمئی و جهاد کشاورزی که برای اجرای برنامه همکاری و تلاش داشته قدردانی کردند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان به ادامه دار بودن این برنامه اشاره نمود و گفت: هر چهارشنبه راس ساعت ۱۷:۰۰ در شهر لیکک، روبروی دادگستری خیابان شهید قاسم سلیمانی هنرمندان به اجرای برنامه پرداخته و در جهت ایجاد شادی و نشاط در شهرستان تلاش خواهند کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.