جهانگیرآشنا

اختتامیه طرح قرآنی حفظ قرآن کریم معاونت تعلیم و تربیت ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بهمئی برگزار شد

مراسم اختتامیه طرح پرورش استعداد های قرآنی و حفظ یک‌جز قرآن کریم معاونت تعلیم و تربیت و دارالقرآن بسیج که با حضور 150 دانش‌آموز قاری و حافظ، مربیان قرآنی و مسئولان شهرستان بهمئی برگزار شد.
کد خبر : 79315
تاریخ انتشار : پنجشنبه 14 آبان 1405 - 11:31

به گزارش پایگاه خبری عصر آشنا مراسم اختتامیه طرح پرورش استعداد های قرآنی و حفظ یک‌جز قرآن کریم معاونت تعلیم و تربیت و دارالقرآن بسیج که با حضور ۱۵۰ دانش‌آموز قاری و حافظ، مربیان قرآنی و مسئولان شهرستان بهمئی برگزار شد. این طرح در ۱۰ واحد قرآنی زیر نظر دارالقرآن بسیج معاونت تعلیم و تربیت ناحیه بهمئی برگزار شد.

اولین دوره طرح پرورش استعداد های قرآنی به همت معاونت تعلیم وتربیت و دارالقرآن بسیج با هدف ایجاد انس بیشتر نوجوانان و جوانان با قرآن کریم و در قالب یک دوره ۶۰ روزه در تابستان امسال برگزار شد.

در این طرح، شرکت‌کنندگان در کنار برنامه‌های حفظ قرآن و جزءخوانی، در برنامه‌های متنوع فرهنگی و ورزشی نیز حضور داشتند.

سرهنگ پاسدار مهدی غلامی نژاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بهمئی در این همایش قرآنی ضمن جهت بهره‌مندی حداکثری آینده‌سازان از برکات قرآن کریم، گفت: از زمان تاسیس دارالقرآن بسیج تاکنون ۱۰ واحد قرآنی در سطح شهرستان زیر نظر معاونت تعلیم و تربیت و دارالقران بسیج شروع به فعالیت کردند. دارالقرآن بسیج به یک مرکز تخصصی حفظ قرآن تبدیل شده‌ و برنامه‌ریزی‌های لازم جهت افزایش تعداد این واحد های قرآنی در سطح محلات و مساجد دستور کار قرار دادیم.

برگزاری این طرح فرصتی برای آشنایی بیشتر نسل نوجوان و جوان با مفاهیم قرآن و ایجاد فضای مناسب برای استمرار فعالیت‌های قرآنی است.

  استقبال نوجوانان و جوانان از برنامه‌های قرآنی، ضرورت تداوم و تقویت چنین طرح‌هایی را نشان می‌دهد.

در این مراسم، لطف الله ایرمی فرماندار شهرستان بهمئی ضمن تشکر از فعالیت های بسیار خوب قرآنی معاونت تعلیم و تربیت و دارالقرآن بسیج با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان از همه ادارات خواستند که حمایت های مختلف از فعالیت های قرآنی را در دستور کار خود قرار بدهند.

حاتم بزمه مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهمئی در این همایش با اشاره به حضور شمار قابل توجهی از دانش‌آموزان فعالیت‌های قرآنی را فرصتی ارزشمند دانست و خطاب به دانش‌آموزان اظهار کرد: شما که در مسیر یادگیری، قرائت و فهم قرآن گام برداشته‌اید، می‌توانید با بازگشت به مدارس، محله‌ها و محیط زندگی خود، دیگران را نیز به فعالیت‌های قرآنی دعوت کنید.

وی با تأکید بر اینکه بهترین شیوه شکرگزاری از نعمت قرآن، انتقال این فرصت به دیگران است، از دانش‌آموزان خواست با خود عهد ببندند که هر یک، دست‌کم چند نفر از هم‌کلاسی‌ها و اطرافیان خود را به فعالیت‌های قرآنی جذب کنند و سفیران قرآن در مدرسه و جامعه باشند.

در این برنامه اسماعیل صلواتی استادیار و امام جمعه شهرستان بهمئی ضمن تشکر از فعالیت های تربیتی بسیج شهرستان بهمئی به ارزش فعالیت های قرآنی اشاره کردند.

امام جمعه شهر لیکک با حدیثی از پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد (ص) فرمودند: کسی که در وجودش اثری از قرآن نیست یک خرابه است.

محیطی که فعالیت قرآنی در آن انجام نشود مانند یک خرابه است. و خرابه محل کارهای شیطاین است و دل بدون قرآن جای شیطان است.

خداوند کریم به خانواده و محیطی که درآن فعالیت قرآنی نباشد آرامش و لذت نمی دهد. و جامعه ای که در آن قرآن تلاوت نشود رزق و برکت وجود ندارد.

امروز خوشحال و خرسند هستیم که دارالقرآن بسیج محل بسیار خوبی برای تربیت جوانان قرآنی هست.

در پایان این همایش از ۱۲۰ قاری قرآن، حافظ و مربیان قرآنی تجلیل شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.