۰ نظر
۱۸۰ بازدید

شور و نشاط در اختتامیه جشنواره تئاتر/ روزهای پر رونق فرهنگ و هنر/ راه یابی ۵ اثر از کهگیلویه و بویراحمد به جشنواره منطقه ای تئاتر فجر درخشان: شاهد رویش های نوید بخشی در تئاتر استان هستیم هاشمی مهر: در فرهنگ و ارشاد اسلامی شاهد تحول اساسی در حوزه فرهنگ و هنر بودیم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیچ هنرمندی در استان نیست که در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محدودیتی برای حضورش در صحنه‌های تئاتر باشد.
کد خبر : 64211
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 آبان 1402 - 9:17

به گزارش پایگاه خبری عصرآشنا،مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیچ هنرمندی در استان نیست که در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی محدودیتی برای حضورش در صحنه‌های تئاتر باشد.

امین درخشان، خاطرنشان کرد: سالن‌های تئاتر همه متعلق به هنرمندان است و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خدمت‌رسانی به هنرمندان برای اعتلای فرهنگی مردم را دارد.
وی با بیان اینکه امسال سی و پنجمین جشنواره تئاتر را پشت سر گذراندیم، ادامه داد: شاهد مشارکت خوبی از سوی هنرمندان بودیم، باید به مسأله‌ی مردمی کردن تئاتر توجه کنیم و به این موضوع تا حدودی جامه عمل پوشاندیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به سئله تئاتر خیابانی به صورت جد توجه کردیم و در سطح استان نیز از سوی مردم استقبال خوبی شد.
درخشان در پایان با تأکید بر اینکه تئاتر خیابانی و صحنه‌ای را در جنشواره داشتم، گفت: شاهد استقبال فراوانی از سوی مردم در تئاتر خیابانی بودیم و مردم نیز از تئاتر‌های خیابانی استقبال کردندـ
هنرمندان با هنر، زندگی‌آفرینی می‌کنند
سیدجواد هاشمی مهر معاون سیاسی، امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیگر سخنران این جلسه گفت: افتخار می‌کنم که در سومین مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر در میان جمع هنرمندانی که هنر زندگی آفرینی را به جامعه تزریق می‌کنند. حضور دارم.
وی خاطرنشان کرد: اثر‌های هنری ماندگار هستند و در جامعه می‌تواند نقش بزرگی داشته باشند، هنرمندان می‌توانند موضوعات فرهنگی، هنری و دینی را برای اعتلای فرهنگ مردم در تئاتر از محتوای قوی که اثرگذاری بسیار زیادی دارند، استفاده کنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار افزود: مسئولین باید در همه‌ی زمینه‌ها از هنرمندان حمایت کنند تا برنامه‌های فاخر و ارزشمند را برای مردم اجرا کنند.
هاشمی مهر تصریح کرد: متأسفانه در کشور از هنرمندان و کار‌های فرهنگی حمایت‌های مالی نمی‌شوند، درتلاش هستیم تا بودجه کافی را برای انجام کار‌های هنری بگذاریم و قطعاً مردم نیز حمایت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه تئاتر رشد بسیار خوبی در طی این سال‌ها داشتیم، گفت: در دوران کرونا به علت محدودیت‌های این ویروس شاهد فعالیت‌های کمتر بودیم، اما اکنون رشد بهتری دارد.
معاون سیاسی استاندار با اشاره به تئاتر «معبر» که در گچساران اجرا شد، بیان کرد: زمانی گچساران معبر رزمندگان دوران مقدس بود و در این شهر نیز در حوزه‌ی تئاتر کار‌های ارزشمندی انجام شده است.

لازم به ذکر است؛ در اختتامیه سی و پنجمین جشنواره تئاتر از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

آراء هیأت داوران سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش خیابانی:

طراحی موسیقی:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان از طراح موسیقی نمایش «حکایت دردسرهای یک زندگی» سرکار خانم راضیه فصیح تقدیر کردند.

بازیگری زن:

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان، مشترکاً به خانم‌ها آناهیتا پور ناصر بازیگر نمایش بازار ساحلی و آسیه ربانی بازیگر نمایش تابوهای سیاه در قاب‌های مینیاتوری اهداء شد.

رتبه دوم :لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، به خانم معصومه جهان پور بازیگر نمایش تابوهای سیاه در قاب‌های مینیاتوری اهداء شد.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به خانم شکوفه عاشوری بازیگر نمایش حکایت دردسرهای یک زندگی اهداء شد.

بازیگری مرد:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۴۰۰هزار تومان از آقایان حجت سیدپور بازیگر نمایش دریاقلی و امید مرادی بازیگر نمایش بازار ساحلی تقدیر کردند.

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان، به آقای محمود دشتی بازیگر نمایش روایت سنگ‌های دژ، اهداء  شد.

رتبه دوم : لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، مشترکاً به آقایان محسن جلالی  بازیگر نمایش حکایت دردسرهای یک زندگی و عادل چک زاده بازیگر نمایش تابوهای سیاه در قاب‌های مینیاتوری اهداء شد.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به آقای رضا وفانیا بازیگر نمایش تابوهای سیاه در قاب های مینیاتوری اهداء شد.

نویسندگی:

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان، مشترکاً به آقای جواد جهان بخش نویسنده نمایش بازار ساحلی و آقای محمد دشتی نویسنده نمایش روایت سنگ‌های دژ، اهداء شد.

رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، به آقای پرویز جلیل نژاد نویسنده نمایش تابوهای سیاه در قاب های مینیاتوری اهداء شد.

رتبه اول: هیأت داوران هیچ کدام از نمایشنامه‌های اجرایی را واجد احراز رتبه اول تشخیص نداد.

کارگردانی:

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان، به آقای داوود هاشمی کارگردان نمایش دردسرهای یک زندگی اهداء شد.

رتبه دوم : لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، به آقای رضا وفانیا کارگردان نمایش تابوهای سیاه در قاب‌های مینیاتوری اهداء شد.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به آقای جواد جهان بخش کارگردان نمایش بازار ساحلی اهداء شد.

هیأت داوران سه نمایش تابوهای سیاه در قاب مینیاتوری، بازار ساحلی و حکایت دردسرهای یک زندگی را بدون اولویت به جشنواره تئاتر مناطق فجر معرفی کردند.

آراء هیأت داوران سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش صحنه‌ای:

هیأت داوران در بخش‌های طراحی نور و همچنین طراحی پوستر و بروشور هیچ کدام از آثار ارائه شده را شایسته کسب مقام تشخیص نداد.

طراحی موسیقی:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان از طراح موسیقی نمایش «خونابه» جناب آقای اسماعیل خرم تقدیر کردند.

طراحی لباس:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان از طراح لباس نمایش «خونابه» سرکار خانم زهرا امانی تقدیر کردند.

برگزیده:تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به آقای مسلم نارکی طراح لباس نمایش نسناس اهداء شد.

طراحی صحنه:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان از آقای سیدمحمد خالقی طراح نمایش تنها اتاق، آیات زخم را می‌خواند تقدیر کردند.

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مشترکاً به آقایان داود پارسا طراح صحنه نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود و فرشاد حمیدی و حمید یزدانی طراحان نمایش خونابه اهداء شد.

رتبه دوم : لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون تومان، به آقای مسلم نارکی طراح صحنه نمایش نسناس اهداء شد.

رتبه اول: هیات داوران در این بخش انتخابی نداشت.

بازیگری زن:

شایسته تقدیر: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان از خانم‌ها زینب راستگویان بازیگر نمایش خونابه و سحر شریفی بازیگر نمایش ضجه‌های سیاه قبل از آفتاب تقدیر کردند.

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، مشترکاً به خانم‌ها زینب آریایی بازیگر نمایش ضجه های سیاه قبل از آفتاب و ستایش صفدری بازیگر نمایش نسناس اهداء شد.

رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مشترکاً به خانم هاثنا پورکتابی و سعیده کارگران بازیگرهای نمایش تنها اتاق، آیات زخم را می‌خواند  اهداء شد.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون تومان، به خانم شکوفه عاشوری بازیگر نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود اهداء شد.

بازیگری مرد:

تقدیر ویژه: هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان از آقای قدمعلی ناجی بازیگر نمایش ضجه های سیاه قبل از آفتاب تقدیر ویژه کردند.

بازیگری خردسال:

هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از بازیگران خردسال آقایان ابوالفضل پارسا بازیگر نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود و شهریار مظفری بازیگر نمایش ضجه های سیاه قبل از آفتاب تقدیر می نماید.

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، مشترکاً به آقایان آیت کاظمی بازیگر نمایش ضجه‌های سیاه قبل از آفتاب و امیرحسین رفیعی بازیگر نمایش خونابه اهداء می گردد.

رتبه دوم : لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، به آقای زاگرس پروانه بازیگر نمایش آزادی به سرزمین خود باز می‌گردد  اهداء می‌شود.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون تومان، به آقای داود پارسا بازیگر نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود اهداء می‌شود.

نویسندگی:

شایسته تقدیر:هیأت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۷۰۰هزار تومان از آقای بهروز مظفری نویسنده نمایش ضجه‌های سیاه قبل ازآفتاب تقدیر کردند.

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، به آقای مسلم نارکی نویسنده نمایش نسناس اهداء شد.

رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و۵۰۰ هزار تومان، به آقای حسن ذاکری نویسنده نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود، اهداء شد.

رتبه اول: هیأت داوران هیچ کدام از نمایشنامه‌های اجرایی را واجد احراز رتبه اول تشخیص نداد.

کارگردانی:

رتبه سوم: با نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان، به آقای سیدمحمد خالقی نویسنده نمایش تنها اتاق، آیات زخم را می‌خواند، اهداء شد.

رتبه دوم: لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان، به آقای مسلم نارکی کارگردان نمایش نسناس اهداء شد.

رتبه اول: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ دو میلیون تومان، به آقای داود پارسا کارگردان نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود اهداء شد.

هیأت داوران دو نمایش لولیدن در آخرین خواب کسی که هرگز نخوابیده بود و نسناس را بدون اولویت به جشنواره تئاتر مناطق فجر معرفی می‌کند.

گفتنی است که ۱۵ گروه نمایشی صحنه‌ای و ۲۳ گروه نمایشی خیابانی متقاضی حضور در سی و پنجمین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد بودند که به رقابت پرداختند.

 

 

     

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.